P3 Charleroi Airport

Parking_P3_Charleroi

Vertrekt uw vlucht binnenkort vanaf Charleroi en wilt u dus parkeren Charleroi Airport? Wij helpen u graag op weg met het vinden van de juiste parking door het vergelijken van alle beschikbare opties. Er zijn namelijk veel mogelijkheden rondom de luchthaven waar u uw auto kwijt kunt als u op reis gaat.

In dit artikel wordt alle informatie besproken over P3 Charleroi, zoals de prijs en meer informatie over het parkeerterrein. Tevens vergelijken we de prijs voor parkeren op P3 met alternatieve parkeergelegenheden die parkeren inclusief shuttleservice aanbieden. Zo kunt u vaak al tientallen euro's besparen.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Charleroi Airport
ParkingKosten per weekService 
P3 Charleroi Airport
€ 51,00 - week*
€ 6,38 - dag
Lopen*
25 min
Informatie
DS Parking€ 27,00 - week
€ 3,85 - dag
Lopen
25 min
Reserveer
Travel Park€ 30,00 - week
€ 4,28 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Gate Park€ 34,00 - week
€ 4,85 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Shuttle Express Charleroi€ 39,00 - week
€ 4,87 - dag
Shuttle
11 min
Reserveer
Yess Parking€ 40,00 - week
€ 5,71 - dag
Shuttle
9 min
Reserveer

* Prijs is inclusief online reservering. Voor € 8 p.p. kunt u een rit in de shuttlebus boeken, zodat u niet hoeft te lopen naar de vertrekhal

Zoals u kunt zien zijn is P3 Charleroi Airport niet bepaald de goedkoopste optie voor het parkeren rondom de luchthaven. De prijsverschillen tussen de airport parkings en de door ons aangeboden alternatieven is veelal aanzienlijk. Vaak staat u via de officiële airport parkings sneller op de luchthaven, echter is ook dit hier niet het geval zoals te zien in de tabel. Zo dient u namelijk na het parkeren nog 25 minuten met uw bagage te lopen naar de vertrekhal. Niet bepaald een ontspannen begin van uw vakantie.

 

Alles wat u moet weten over P3 Vliegveld Charleroi

Parking Charleroi Airport P3 ligt op iets minder dan 2 kilometer lopen van de terminal. Gelukkig wordt er wel een shuttleservice aangeboden die ongeveer elke 10 minuten rijdt. Deze dient u wel extra erbij te boeken voor € 8 per persoon. Via deze shuttleservice bedraagt de reistijd naar de terminal nog eens 10 minuten. Het kan zo zijn dat de shuttleservice tijdens het laagseizoen niet beschikbaar is en u dus wel dient te lopen.

Het parkeren bij Charleroi parking P3 doet u op een buiten terrein welke niet 24 uur per dag geopend is. Wel kunt u tussen 04:00 en 00:00 uw auto parkeren bij deze parking. Inrijden doet u op kenteken, mits u vooraf online een boeking heeft gemaakt. Ter plaatse inrijden is ook mogelijk, maar dan betaalt u wel een hoger tarief. Het adres voor Charleroi parking P3 is: Rue d'Heppignies, 6041 Gosselies, België.

 

Disclaimer:

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2024.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Charleroi Airport parkeren website.
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving